Informatie over K&N Engineering, Inc.

Nederlands Deutsch Español Français Italiano
Free Shipping to Netherlands with Minimum Order

K&N REINIGINGSSET

K&N REINIGINGSSET

 

De reinigingskit van K&N biedt u de mogelijkheid om in 6 stappen uw K&N filter weer als nieuw te laten presteren!

De Kit bestaat uit: 204 ml K&N olie spray, 355 ml K&N reiniger en service interval sticker.

K&N AFDICHTINGSKIT

K&N AFDICHTINGSKIT

 

De K&N afdichtingskit voorziet in een luchtdichte afdichting op alle type oppervlaktes. De kit is hittebestendig, smelt niet en blijft goed op het oppervlak zitten.

K&N LUCHTFILTERREINIGER EN ONTVETTER

K&N LUCHTFILTERREINIGER EN ONTVETTER

 

Deze reiniger is de enige reiniger waarmee u het K&N luchtfilter kunt reinigen. Het gebruik van ieder ander middel resulteert in het verlies van de K&N garantie en zal hoogstwaarschijnlijk ook het filtermedium beschadigen. De K&N reiniger lost het opgehoopte vuil op en kan door middel van water worden schoon gespoeld. Een volledige nederlandse gebruikshandleiding is toegevoegd.

TIPS VOOR HOGERE PRESTATIES MET EEN K&N LUCHTFILTER

Afhankelijk van de rijomstandigheden dient u het K&N filter bij gebruik op de openbare weg te reinigen om de 50.000-80.000km. Bij off-road gebruik of bij stoffige omstandigeheden zult u het filter vaker moeten reinigen. 

WAARSCHUWING: Uiterst fijn stof – landbouw-offroad-industrie- zuigt de olie uit het filtermateriaal. U zult het filter regelmatig dienen in te oliën (vanaf de schone zijde). Gebruik niet teveel olie en voer een totaal onderhoud uit indien mogelijk. Voor extra bescherming kunt u K&N afdichtingskit of de extra meegeleverde seal (afh. van filtertype) gebruiken. Onderhoud uitsluitend met K&N olie en K&N filterreiniger.

Copyright © K&N Engineering, Inc. All Rights Reserved.